Jobba hos oss

hazalsevgi

Vi lovar våra kunder ett gott bemötande och en hög servicegrad. Det innebär att Du som är intresserad av att arbeta hos oss visar engagemang för kundens situation och har förmåga till anpassning till varje enskild kunds behov så att stödet utformas individuellt och hjälper kunden till ett så självständigt liv som möjligt.

Du ska vara beredd att hjälpa kunden med att hålla bostaden ren och fräsch, stötta med den kroppsliga hygienen och tvätt. Du ska ha kunskap och intresse för mat och måltider så att du kan stötta våra kunder som behöver hjälp med måltider att äta gott och näringsriktigt. Målet är nöjda kunder som upplever Dina besök som ljusglimtar i tillvaron.

Vi har också kunder som endast har hjälp med service, där är det viktigt att Du har förmågan att vara lyhörd för kundens önskemål. Servicekunderna lägger ofta stor vikt vid städningen och Du som besöker våra servicekunder ska vara noggrann och ha kunskap om städning och materialvård. Du ska glädjas åt att göra våra kunder nöjda genom att göra ett bra arbete.

Vi arbetar med kontaktmannaskap, hos oss innebär det att Du har ansvaret för att det finns en aktuell genomförandeplan som beskriver när och hur insatserna i beställningen från biståndshandläggaren ska utföras.. Eken hetjänst har ett kvalitetssystem och rutiner för hur olika arbetsuppgifter ska utföras. Du ska alltid följa våra rutiner. Om Du upptäcker brister, fel eller missförhållanden hemma hos en kund är Du skyldig att rapportera det till Din närmaste chef.

Anställningsvillkor
Vi kan erbjuda månadsanställning eller timanställning. Vid månadsanställning arbetar Du efter ett i förväg uppgjort arbetstidsschema. Vid timanställning kan Du arbetar efter ett i förväg uppgjort arbetstidsschema som gäller för en kortare period. Som tillfällig vikarie har Du friheten att tacka ja eller nej till de arbetspass som erbjuds.

Ekens hemtjänst har kollektivavtal genom Vårdföretagarna, bransch E och F. Vi tillämpar individuell lönesättning och betalar marknadsmässiga löner. Lönen utbetalas den 25:e varje månad. För månadsanställda tillämpar vi förskottslön. Dvs Du får lön redan samma månad Du börjat arbeta. Vi erbjuder friskvårdsbidrag om 1 200 kr/år.

Du får tjänstepension ITP, och har tjänstegrupplivförsäkring TGL och trygghetsförsäkring vid arbetsskada TFA.

Kvalifikationer
För att vi ska kunna ge en god omsorg till våra kunder behöver Du som är intresserad av att arbeta hos oss en bred kompetens i form av utbildning från gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning. Vi ser också gärna att Du har erfarenhet från hemtjänst. Du måste förstå att det är inom ramen för varje biståndsbeslut som vi arbetar och Du måste veta vad Du gör om kundens behov inte verkar stämma överens med biståndsbeslutet. Ofta ställs också krav på att Du har körkort och kan och vill köra bil.

Förutom utbildning är det viktigt att Du har personliga egenskaper så att Du kan ge god service och omvårdnad till våra kunder. Vi tror att ett intresse för andra människor och ett stort lyssnande öra är en bra grundegenskap. Du ska också ha förmåga att anpassa dig till olika kunder, ibland behöver Du ta fram Ditt lugn och ibland Din energi. Du ska vara noggrann och omsorgsfull i alla Dina handlingar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes